Després de dos anys, una de les bandes més consolidades de l’escena catalana tornen amb un nou álbum, titulat Un altre temps. Tornen reforçats, amb la incorporació de Cristian Pallejà com a membre de la banda. I la targeta de presentació és el vídeo del primer single, de nom homònim al disc, i que ha estat codirigit per un dels membres, Xesc Cabot. Per NORMA SOLANO

Amb el seu primer disc, Diu que no sap què vol (Sones, 2010), ja es van escampar com la pòlvora amb els seves melodies properes i amigables, i ara tornen amb la mateixa arma, potser amb certes variacions estilístiques, però demostrant que aquest, el de la melancolia i l’esperança, és el seu terreny. Ara ja fa uns anys, Xavi Rosés i Elisenda Daura van fundar el grup, i ben aviat se’ls va aferir Xesc Cabot.

Imatge de promo de Fred i Son // Sones

Precisament ell és el responsable d’aquest vídeo, que han triat com a avenç del seu nou disc. Xesc Cabot és baixista al grup però també és actor (Pop Ràpid) i realitzador audiovisual, i aquest darrer rol és el que ha desenvolupat en aquest cas, dirigint el vídeoclip d’Un altre temps conjuntament amb Pere Garrido.

Al vídeo veiem als quatre integrants del grup que es troben després d’un passeig pel camp, sota la mirada d’una noia que pot simbolitzar moltes coses:

[youtube id=”7_HOXXodwWQ” width=”600″ height=”350″]

No és el primer cop que Xesc Cabot dirigeix un videoclip per a Fred i Son, ja que ja ho va fer amb el vídeo que acompanyava el single L’Arc de Sant Martí, del seu primer álbum.

[youtube id=”MeCKf2dafWg” width=”600″ height=”350″]

L’estil, però, és ja l’estil característic del grup en el terreny audiovisual, que tendéis a mostrar escenas de convivència entre amics, en entorns lluminosos i vitals, al cap i a la fi, com la seva música.

[vimeo id=”32496289″ width=”600″ height=”350″]