Fred i Son tornen avui amb el seu segon àlbum d’estudi, Un Altre Temps, que van avançar fa uns dies amb la publicació del videoclip del primer single, de nom homònim. A més, han engegat una campanya via Firstclap per finançar una edició en vinil de l’àlbum. REDACCIÓ

Fa poc més d’una setmana, parlàvem d’ells i del seu avançament del nou àlbum amb el videoclip d’Un altre temps, dirigit per Xesc Cabot. Avui, el nou àlbum ja es troba al carrer.

Amb el mateix títol que la primera entrega, el segon treball dels Fred i Son (Xavi Rosés, Elisenda Daura, Xesc Cabot i Cristian Pallejà) presenta  onze temes de cançons senzilles però plenes de matisos. Fidels al seu estil, mantenen l’elegància i la serenor del seu primer treball, amb melodies atemporals que reuneixen lletres melancòliques, un to nostàlgic, relaxat i esperançat.

El disc ha estat produït per Pere Serrano i masteritzat per Denis Blackham al Regne Unit, als Skye Mastering Studios, i van triar el vídeo dirigit per Cabot (juntament amb el guionista i director Pep Garrido) com a carta de presentació de l’àlbum.

[youtube id=”7_HOXXodwWQ” width=”600″ height=”350″]

A més, la banda vol editar el nou àlbum, Un Altre Temps en format vinil, i es per això que han iniciat una campanya de crowdfunding a Firstclap. Allà, expliquen el projecte i ofereixen la possibilitat de col•laborar en el finançament del disc, i al mateix temps aconseguir entrades per als seus concerts.

La imatge de capçalera és de Dani Cantó