Novetats amb la presentació de la plataforma Bandeed, que es durà a terme el proper 5 d’octubre a la Sala 2 de la Salamandra d’Hospitalet del Llobregat. Segons ens han explicat des de la plafatorma a les properes setmanes es donaran a conèixer les diferents formacions que donaran cos al cartell, tot i que avui mateix s’ha publicat ja el primer grup que formarà part del mateix.

  • Bandeed aposta pel cofinançament, i donarà a conèixer la seva proposta el proper 5 d’Octubre
  • De moment s’ha avançat la participació d’OSO. Els barcelonis presentaran Sealand, la seva celebrada proposta folk
  • El concert d’OSO mantindrà l’estructura de treball que aplicaran des de la plataforma, tot promovent la participació de l’audiència

Els barcelonins OSO seran un dels grups que participaran a la presentació de Bandeed, portant a terme un showcase en el que oferiran alguns dels temes que integran Sealand, la petita joia de folk-rock que van presentar ara fa uns mesos.

Des de l’organització han apuntat que, com a homenatge a la “filosofia de Bandeed” el concert es durà a terme gràcies al cofinanciació, pel que els aficionats a la música esdevindran els principals protagonistes de l’event. Per a poder participar, només cal accedir a la pàgina web www.bandeed.com i triar la manera amb la que es vol col·laborar, accedint a diferents premis com a compensació.

Bandees és una plataforma de concerts sota demanda que tindrà als fans com a principals promotors de les seves bandes favorites. La manera de treballar de la plataforma serà la següent: la banda o la sala proposen la data per un concert, i a partir de llavors s’obre el termini per a les aportacions dels fans. Els concerts es celebraran sempre que s’assoleixi l’aforament mínim, en cas contrari no es durá a terme, pel que ningú perd.

Tal i com expliquen a la seva pàgina web, la plataforma “vol ser, per damunt de tot, un punt de trobada per a les bandes, els fans i les sales. Una forma coŀlaborativa d’entendre la indústria musical, que aprofita les noves tecnologies i trasllada el poder de decisió als seus protagonistes“. El dia 5, amb OSO, tindrem el primer tast.