Un dels retorns més esperats ja té data de sortida. Parlem, clar, de La Figura del Buit, la nova referència discogràfica del Petit de Cal Eril, novament amb Bankrobber, ara amb un doble vinil que inclou 17 temes. Produeix Mau Boada o, el que és el mateix, Esperit!. Por RUBEN IZQUIERDO

  • Esperat retorn del Petit de Cal Eril després del molt celebrat Vol i Dol publicat al 2010 també per Bankrobber
  • El segell català avança dos temes del nou àlbum de Joan Pons, Gribi bestial i La perla

[youtube id=”vAjedrkzZ48″ width=”600″ height=”350″]

La setmana passada ens arribava una bona notícia: El Petit de Cal Eril està de tornada. El seu retorn es farà oficial el proper 26 de Febrer, quan arribi a les botigues La Figura del Buit, nova referència que sortirà en format de doble vinil i que suposarà un pas més a la seva carrera després del molt celebrat Vol i Dol i del recuperat Per Què Es Grillen Les Patates?

La Figura del Buit s’ha enregistrat al seu teatre de Guissona, exercint de productor Mau Boada (Esperit!, vist també a la familia Bankrobber) i serà presentat en 17 concerts repartits per tota la geografia estatal. El número total de concerts no és casual: les 17 presentacions coincideixen amb el número de cançons del disc. La nova gira arriba a més amb banda renovada, i inclou la presència d’Artur Tort, Idelfons Alonso i Dani Comas.

Portada del nou disc del Petit de Cal Eril

Portada del nou disc del Petit de Cal Eril

Des de Bankrobber avancen a més que la primera part de la gira estarà compartida amb els Mates Mates, esdevenint un petit tour estatal amb pas per Saragossa, Madrid, Múrcia, Alcoi, València i Castelló, mentre que la segona començarà amb la quàdruple presentació a Barcelona, quatre nits a la Sala Becket com a preludi al seu pas per diferents punts de Catalunya.

Com a aperitiu Bankrobber ja ha presentat dos temes d’aquest esperat retorn, Gribi bestial, que deixem en escolta al final del text,  i La perla.

[youtube id=”cT4QeT2b6D0″ width=”600″ height=”350″]