L’Embassa’t ja és aquí. A Shook Down hem anat seguint les novetats relatives al Festival, així que esperem amb ganes que la música comenci a sonar a la bassa de Sant Oleguer aquest dissabte a partir de les 18:45, quan Gran Amant faci tocar els seus primers temes. REDACCIÓ

Coma, fotografiada per Albar Gagarin // www.mariacoma.com

La quarta edició de l’Embassat arriba amb Mishima, Pegasvs i Maria Coma com a caps de cartell més visibles, i torna a apostar per la varietat a l’hora d’oferir un programa on noms cabdals de l’escena catalana com els ja citats comparteixen escenari amb formacions com We are Standard i Pegasvs, dues de les formacions amb més recorregut del moment, que visitaran la Bassa per tal de situar a Sabadell “al mapa de festivals catalans” de la temporada estival, segons ens expliquen des de l’organització.

Per aconseguir-ho -l’objectiu és arribar als 1.000 visitants- el Festival ha reunit un cartell on també apareixen els noms de Gran Amant, The Brandy Hips i Cut Your Hair, a més d’un seguit de DJ’s que punxaran entre concert i concert per tal de no fer abaixar el nivell en cap moment.

Com a declaració d’intencions, des del Festival apunten que la voluntat és la de ” tornar aoferir la màxima comoditat i el millor ambient als espectadors“, tot organitzant “una nit plena de bona música i diversió en un indret tan privilegiat com és la Bassa de Sant Oleguer“.

Els horaris per l’edició d’enguany són els següents:

  • 18:45 Gran Amant (després del concert EM’ Djs)
  • 19:40 Cut You’r Hair (després del concert Terror Marriage Dj’s)
  • 20:30 Maria Coma (després del concert Joan Elektrick)
  • 21:45 Pegasvs (després del concert Dj Kactus)
  • 22:45 Mishima (després del concert Dj Capo)
  • 00:35 The Brandy Hips (després del concert Hal9000)
  • 01:40 We Are Standard (després del concert Maadraassoo)

Mishima, caps de cartell de l’Embassat 2012