Sa Tuna és un dels marcs més paradisíacs que trobem a la Nostra terra, i a sobre ara està de festa. Demà, dia 9 d’agost, hi tindrà lloc un concert amb un cartell de luxe amb motiu de la festa major. La bonica cala comptarà amb Maria Coma i Les Sueques per celebrar la seva festa. ¿Algú té una proposta millor?

  • A la festa major de l’any passat, els concerts van córrer a càrrec de Sanjosex en solitari i d’Illa Carolina
  • Maria Coma i Les Sueques seran les protagonistes d’un cartell molt femení per aquest 2012
  • La festa major durara tres dies seguits amb una oferta diversificada i per a tot tipus de públic

El cartell de Sa Tuna 2012, amb Maria Coma i Les Sueques

L’any passat es va celebrar per primer cop la festa major a Sa Tuna. Aquesta preciosa cala de Begurva començar amb el llistó molt alt, portant Sanjosex en solitari i Illa Carolina. Aquest any, mantenen el nivell. La primera nit de festa major, dijous dia 9, després del pregó i en un concert davant del mar, la intensitat de la llum baixarà d’intensitat i donarà pas a un concet amb banda de Maria Coma.

Imatge promocional de Maria Coma // Albar Gagarin

Després de la seva actuació, de caire intimista, serà el torn de Les Sueques, que donaràn el toc de ritme a la nit. Des de l’organització de la festa s’aconsella provar el GinSatuner, un nou producte de l’enginyeria coctelera que segurament es convertirà en el best-seller de la nit.

[vimeo id=”45988362″ width=”600″ height=”350″]

El divendres, la festa seguirà amb un clàssic de les festes majors: el sopar popular. Després, la cala tornarà a ser musical i bastant revival amb la sessió de Dj. Patriarca, (BCore, Heliogàbal) que de ben segur farà moure a tothom a ritme de hit.

Dissabte, quan els forts que hagin aguantat les nits de dijous i divendres estiguin recuperant-se, serà el torn dels més petits amb un espectacle infantil a càrrec de Pep Callau i una festa de disfresses. Els horaris i tota la información necesaria sobre la festa es poden trobar a la pàgina de Facebook que s’ha creat per l’ocasió.  Si a Sa Tuna ja hi podíem trobar molts barcelonins infiltrats, aquest programa de festes és un atractiu estímul per aquells que encara no hagin fugit de la ciutat a aquestes alçades.