El segell de l’estel vermell serà el protagonista sense rival de la nit d’aquest divendres. Bankrobber celebra el seu 10è aniversari amb una gran festa a la Sala Apolo amb un concert fins ara inèdit i possiblement irrepetible: un All Stars de tots els artistes del segell.

Després de l’actuació d’Esperit!, el darrer fitxatge de la discogràfica, El Chico Con La Espina En El Costado, El Petit de Cal Eril, Els Surfing Sirles, Espaldamaceta, Guillamino, Le Petit Ramon, Mazoni i Sanjosex sortiran a l’escenari per tocar els seus temes amb el grup de jazz-ska The Gramophone Allstars com a backing band.

Bankrobber acompleix 10 anys de vida, i també té molts motius per celebrar aquesta festa. Són els responsables d’una quarantena de publicacions, i milers de concerts, a més d’un bon grapat de produccions. És per això que la celebració de l’aniversari va més enllà del concert de divendres.

El segell ha recuperat, en format vinil els primers discs d’El Petit de Cal Eril (Per què es grillen les patates?) i d’Els Surfing Sirles (D’aqui 100 anys no hi haurà alcaldes) a més de referències que ja es trobaven descatalogades de Mazoni, (7 songs for a sleepless night) Guillamino (1 dia), i Pau Riba (Jo, la donya i el gripau), que ja es poden adquirir al seu web.

A Shook Down tornarem a parlar d’aquest aniversari, amb més profunditat, properament. Per ara, ens quedem amb un dels darrers videoclips publicats pel segell, i que de ben segur formarà part de la banda sonora de l’aniversari:

[youtube id=”veW-cTN_xvQ” width=”600″ height=”350″]