Pels indecisos que no sàpiguen què triar entre música i teatre, aquesta setmana ho poden fer tot en un: El cicle 4 acords reunirà a músics i directors de teatre en quatre espectacles diferents protagonitzats per Sílvia Pérez Cruz o Mürfila. REDACCIÓ

  •  Música i teatre són unites per músics i directors
  • Els encarregats de posar ene scena la proposta són Silvia Perez Cruz, Mürfila, Bruno Oro i el grup Pastora
  • Les diferents propostes s’exibiran al Romea entre el 13 i el 22 de juny

Aquest proper dimecres, 13 de juny, Mürfila serà l’encarregada d’inaugurar el cicle 4 Acords, que fusiona música i treatre. Quatre músics i quatre dramaturgs de l’escena catalana oferiran un espectacle conjunt buscant aquesta unió entre les dues vessants artístiques.

Les parelles que treballaran conjuntamente en aquest projecte, són: Jorge Manrique i Sílvia Pérez Cruz, Pastora i Carol López, Ramon Simó i Bruno Oro, i David Selvas i Mürfila. Cada parella està formada per un músic i un dramaturg, i la majoria dels espectacles es representen dos dies consecutius.

Cartell promocional del cicle // 4 Acords

Cadascun d’aquests tàndems podrà posar en escena la obra de música teatralitzada que han creat conjuntamente en més d’una ocasó, i el Teatre Romea és el marc triat per a aquest espectacle. La sala dedicarà el seu espai exclusivament per aquest cicle, que se celebra des del dia 13 fins al 22 de juny, i que començarà amb el show de Mürfila i David Selvas, que es representarà en diversos horaris. Tota la informació sobre el cicle, al web del Romea.

[youtube id=”zzWWiGaNjvY” width=”600″ height=”350″]