La sala de Les Corts tornarà a ser aquest cap de setmana el centre d’operacions del Festival Itinerant de Música Independent de Catalunya, l’In-Somni, que arriba a Barcelona aquest cap de setmana. Entre avui i demà, sis formacions que es mouen des del pop-rock més convencional fins a les darreres propostes electròniques desfilaran per l’escenari de Bikini.

La sisena edició del festival presenta com a caps de cartell The Crookes i Los Pilotos. Aquest vespre serà el torn dels britànics, que toquen per primer cop al nostre pais, i presentaran el seu àlbum, Chasing After Ghosts (Fierce Panda, 2011) un àlbum de pop romàntic que ens recorda inevitamblement a The Smiths.

The Crookes estaran acompanyats per Evripidis and His Tragedies, que presentarà el seu nou àlbum A Healthy Dose of Pain, juntament amb la seva banda al complet per oferir el seu millor pop barroc, i pels catalans The Seihos, que mostraran, després de 10 anys de trajectòria, la seva vessant més madura.

[youtube id=”9Il1NASOxBw” width=”600″ height=”350″]

Demà serà el torn de Los Pilotos, el duet format pel 50% de Los PlanetasFlorent & Banin, que presenten el seu nou projecte electrònic, en el que hi trobem referències a un ventall molt ampli de músiques, des de Joy Division fins a Animal Collective.

[youtube id=”EQ-ufia8XUQ” width=”600″ height=”350″]

Amb ells, podrem veure dues de les protestes catalanes amb més projecció del darrer any: Lasers, dels que vam parlar aquesta setmana a Shook Down i que presentaran el seu primer àlbum, Juno, iChinese Christmas Cards, que presentaranBarcelona, ple de melodies contagioses. Més informació sobre l’In-Somni, aquí.