Han passat tres anys des que vam conèixer la Sentina. La banda formada per Albert GironsOriol de Balanzó,Marc Sospedra i Santi Bonastre, publicava el 2009 el seu EP auto-editat amb el títol Somatismes. Ara, tornen amb el seu àlbum debut, Falconades, publicat amb The Indian Runners.

Falconades compta amb la producció de Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i s’ha gravat al llarg de 2011 al petit teatre i estudi de gravació que el músic de Guissona hi té al seu poble. Es tracta d’un llarga durada delicat però fort, amb un so i una bellesa molt cuidades i que inclou cançons serenes i boniques com Flora i fauna, i temes més típicament pop, la base innegable de la seva música, com el tema homónim del disc, Falconades.

[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/35746563″ comments=”true” auto_play=”false” color=”ff7700″ width=”100%” height=”81″]
Sentina, Flora i fauna 

El seu àlbum es pot descobrir sencer al seu bandcamp, i aquest vespre, Albert Girons i els seus presentaràn Falconades a l’Heliogàbal, amb les entrades ja esgotades segons ha informat el propi grup aquest matí.

La Sentina actuarà aquesta nit a l'Heliogàbal