El 2012 ens ha portat a Meritxell Gené amb energies renovades. L’autora de Sota Els Llençols ha publicat aquest inici d’any la seva nova pàgina web, on recull el total de producció audiovisual feta fins ara per la cantautora de les terres de Ponent.

La nova web de Gené serà la plataforma amb la que informarà sobre el seu calendari de concerts i on anirà penjant el seguit d’audios i vídeos relacionats amb la seva música, amb un disseny renovat que facilita la seva navegació i que ens recupera, entre d’altres joies, un fragment del seu pas pel Barnasants 2011, on va presentar aquell Sota Els Llençols en el que musicalitzava poemes de de Jordi Pàmies, Maria Mercè Marçal o Miquel Martí i Pol, entre d’altres..

La delicada acústica de Sota Els Llençols es de fet un dels leit motiv de la nova secció de vídeo, des de la que es pot gaudir de versions íntimes de temes com Presència, amb una edició acústica enregistrada al popular festival de Sant o el dos videoclips que ens va deixar el seu primer treball d’estudi, Ciutat llunyana i L’amor jugava a perdre’s, que recuperem ara.

La publicació de la seva nova plana web és una bona manera d’esperar l’arribada de nous temes, després del (molt celebrat) Sota Els Llençols i de l’autoeditat Inesperedament, publicat al 2008.

[youtube id=”2oJavkcB4UU” width=”600″ height=”350″]

Fotografia promocional de X. Minguella