Tal i com van avançar ara fa uns dies, Mishima va presentar ahir el primer single d’Amor Feliç, el nou disc que presentaran aquesta primavera del que ja podem fer un tast gràcies a L’última ressaca. Per RUBEN IZQUIERDO

[youtube id=”ovfyYhelu2k” width=”600″ height=”350″]

El tema segueix la línia dels últims treballs de Mishima i té en el factor líric un dels seus grans punts de valor, amb la banda exhibint múscul a l’hora d’arropar al seu solista, un David Carabén que conservar el to proper a la melancolia de l’últim disc.

L’última ressaca, que se’n va més enllà dels quatre minuts va ser presentat la passada mitjanit a través de les diferents xarxes socials del grup, ja es pod adquirir en format ITunes i serà el single de llençament del disc del nou disc de la banda.

L’Amor Feliç recupera col·laboracions habituals per a Mishima, amb Paco Loco al capdavant i Andrés Hispano i Albert Folch de nou encarregats d’assumir disseny del disc. El disc sortirà a la venda el proper 27 de març i estrenarà el nou segell de la banda, The Rest Is Silence, deixant que Warner Músic s’encarregui de la seva distribució.

Tal i com vam anunciar la setmana passada, el nom del disc és un homenatge a una cançó de George BrassensIl n’ya pas d’amor hereux, tema molt vinculat al grup i molt present a la seva particular cosmovisió musical.