Anna Roig i L’Ombre de Ton Chien continuen de gira i aterren aquest divendres al Casino de l’Aliança del Poble Nou per seguir presentant els temes d’un Bigoti Vermell que, fins ara, ha donat grans alegries al grup encapçalat per la solista de Sant Sadurní d’Anoia. La última, la nominació als Premis ARC, on competiran amb Mazoni, Pau Vallvé, Sanjosex i Joan Colomo a la categoria de Cançó d’Autor, guardons que s’entregaran el proper 16 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona.

Produït per Magí Batalla i llençat al mercat per Satélite K, Bigoti Vermell és el segon treball del personal projecte d’Anna Roig, després del seu celebrat disc de debut, un pas més que consolida al grup dins de l’actual escena catalana, gràcies a un repertori que alterna el català i el francès amb una molt agraïda naturalitat que ret homenatge, a més, a la chanson francesa, tota una declaració de principis en temps on el folk i el pop s’han imposat en força dins del panorama musical català.

La gira del nou disc està sent intensa i profitosa. Va començar a casa, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès el passat mes de maig i ha passat per pràcticament tota la geografia catalana, sent especialment destacats el pas pel Festival de la Guitarra a l’Auditori o el de Temporada Alta el passat mes d’octubre a Girona, on van esgotar totes les localitats.

El concert de divendres suposa una nova oportunitat per veure’ls a Barcelona –van repetir presència a les festes de Gràcia, tot actuant al claustre de Sant Felip Neri, a més d’actuar en un berenar/concert organitzat per la revista Enderrock, en una emotiva presentació al Gat Blau–, dins d’un novembre molt actiu, farcit amb cinc actuacions més. Les dates i la fotografia de la notícia s’han extret de la pàgina web del grup.

Cicle de concerts al novembre:

Dv. 11 novembre, a les 21:00. Aliança del Poble Nou, Barcelona.

Dj. 17 novembre, a les 22:30. El Sielu, Manresa.

Dv. 18 novembre, a les 21:00. Teatre La Cate, Figueres (Figueres Folk).

Ds. 19 novembre, a les 22:00. Centre Espai Escènic, Castellterçol.

Dv. 25 novembre, a les 20:30. La Casa Elizalde, Barcelona (Cicle D.O. Autor).

Ds. 26 novembre, a les 21:00. Teatre Fortuny, Reus (amb Russian Red).