Pau Vallvé tancarà aquest dissabte la gira del seu disc 2010. Que ho faci a les portes del 2012 il·lustra be el llarg recorregut del treball amb el que Pau Vallvé va cloure la seva etapa com a Estanislao Verdet abans d’endinsar-se en aquest nou projecte, culminat ara amb el concert final de gira a l’Auditori de Barcelona.

Vallvé aprofitarà el final de la gira per seguir treballant en alguns dels projectes d’Amniòtic Records, com ara la nova gira de Maria Coma amb la que presentarà el seu darrer treball. El tour de presentació de l’últim disc de l’autora de Linòleum començarà aquest gener, i comptarà amb la presència de Vallvé com a bateria. L’autor de 2010 ha confirmat a través d’un comunicat de premsa que entre els seus projectes més propers s’hi troben la composició “d’una banda sonora original cinematografica” i la preparació del seu nou disc, que espera publicar a finals del 2012.

El que és segur és que el concert del proper dissabte serà l’últim en el que es presentarà el disc a Catalunya, i que comptarà amb la participació de diferents cares conegudes del segell. La pròpia Maria Coma (teclats, coros i percussió) juntament amb l’habitual Jordi Casadesús (contrabaix, coros i glokkpenspiel) i en Nico Roig, darrera incorporació a la banda, ara de quatre, completada pel mateix Vallvé.

Al mateix comunicat, s’ha explicat que, al marge de totes les cançons del seu darrer disc, els assistents a l’Auditori s’hi retrobaran amb tres temes d‘Estanislau Verdet i quatre d’U_mä, dos dels seus projectes previs amb més de renom.

Recuperem aquí, per tal d’acabar de preparar el concert de dissabte,  l’entrevista que en Pau Vallvé ens va concedir el passat mes de novembre.

[vimeo id=”31807894″ width=”600″ height=”350″]