Petit està d’estrena gràcies a la publicació del seu nou clip, una Cançó de Bressol enregistrada en un marc privilegiat, i que serveix com avanç dels seus propers concerts a Premià de Mar, Igualada i Portugal, on actuarà per partida doble. Ho repassem. REDACCIÓ

El videoclip es va enregistrar a un pou musulmà, on Petit va tocar convidat per la gent de Can Monroig amb companyia de luxe: Bartomey Payeras al llaüd i Noemí Garcies, Inès Alemany i Joana Pol al corus

[vimeo id=59223634″ width=”600″ height=”350″]

A Shook Down ja hem parlat uns quants cops de Petit, projecte musical de Joan Castells, sobretot des de que el vam veure en directe obrint per Megafaun al Caprichos de Apolo de l’any passat. El cert és que sempre és un plaer tornar a la seva música intimista i propera cada cop que ens ofereix una nova perla musical, com és el cas.

Petit presentava aquesta setmana el vídeo de Cançó de Bressol, tema enregistrat en directe a un pou musulmà, gràcies a “la convidada de la gent de Can Monroig“, que va permetre l’enregistrament en directe del tema.

El vídeo està gravat i editat per Elisabeth Moll, i ens mostra un Petit acompanyat per Bartomeu Payeras al llaüt i un cor musical integrat per Noemí Garcies, Inès Alemany i Joana Pol.

Més enllà del vídeo, Petit era notícia aquesta setmana per la seva visita a Portugal, on actuarà en dues dates diferents. La primera serà el 2 de març al Café Tati de Lisboa, dins de les activitats previstes a la II Diada Catalana portuguesa, mentre que la segona arribarà tres dies més tard a la Universitat de Lisboa. Abans, però, el podrem veure a Premià de Mar i Igualada. Dates i tota la informació dels concerts a la seva pàgina web.